• Welkom bij De Holsterhof

    Welkom bij De Holsterhof

  • Welkom bij De Holsterhof

    Welkom bij De Holsterhof

  • Welkom bij De Holsterhof

    Welkom bij De Holsterhof

Welkom bij Kampeerboerderij De Holsterhof

De Holsterhof biedt twee ruime groepsaccommodaties ideaal voor families, vriendengroepen, schoolverlaters en (sport)verenigingen. Of u nu met tien of zestig personen bent, De Holsterhof biedt voor ieder wat wils. Gelegen in het kerkdorpje Posterholt is Kampeerboerderij De Holsterhof de perfecte uitvalsbasis om te genieten van het prachtige Limburg. Op slechts 10 kilometer afstand bevindt u zich in het Nationale Park De Meinweg en De Maasplassen waar u terecht kunt voor een heerlijke wandeling of fietsroute. Meer zin in het stadsleven? De bisschopsstad Roermond ligt zo’n 15 minuten verwijderd van onze kampeerboerderij. Roermond biedt een mooie combinatie van winkelen, cultuur en culinair aanbod. Echter, om heerlijk te kunnen vertoeven zou u De Holsterhof niet eens hoeven te verlaten. De grote speelweide, ruime recreatie ruimte en fijne binnenplaats bieden vele mogelijkheden voor een heerlijk meerdaags verblijf.

Het familiebedrijf De Holsterhof is in 1985 verbouwd van een karakteristieke boerderij tot twee prachtige groepsaccommodaties, voorzien van alle benodigde faciliteiten. De twee accommodaties, Het Hol en De Ster, zijn geheel van elkaar gescheiden met ieder hun eigen voorzieningen, zowel binnen als buiten. Interesse om twee accommodaties gelijktijdig te boeken? In overleg met de beheerder zijn er vele mogelijkheden om aan ieders wensen te voldoen. Gastheer en gastvrouw, Frans en Truus ten Berge, staan ten alle tijden voor u klaar.

Sinds december 2018 is er naast twee groepsaccommodaties ook een sfeervol restaurant gelegen op het terrein van Kampeerboerderij De Holsterhof. Dochter, Lissa ten Berge en vriend Kaj Landman, hebben met de komst van Restaurant Holsterhof hun droom verwezenlijkt.
Kijk voor meer informatie op www.restaurantholsterhof.nl

Wilt u meer weten over de omgeving of de plannen bespreken voor een schoolkamp, mannenweekend, voetbalkamp of familiereünie?
Schroom niet en neem vrijblijvend contact op.

Accommodaties

- Max. 40 personen
- 10 slaapkamers
- 3 tot 6 bedden per kamer
- Gratis Wifi

- Max. 26 personen
- 7 slaapkamers
- 3 tot 4 bedden per kamer
- Gratis Wifi

Voormalige groepsaccommodatie Het Hof is in 2018 omgetoverd tot het sfeervolle Restaurant Holsterhof.