Vriendengroepen

Op zoek naar een verblijfsplek voor een vriendenweekend in Limburg? Kampeerboerderij De Holsterhof biedt hier alle mogelijkheden toe. De twee ruime groepsaccommodatie bieden plek voor 10 tot 66 personen. De accommodaties zijn geheel van elkaar gescheiden met ieder hun eigen voorzieningen, zowel binnen als buiten. Het is mogelijk om meerdere accommodaties tegelijk te boeken. In overleg met de beheerder zijn er vele mogelijkheden om aan ieders wensen te voldoen.

De accommodaties zijn voorzien van een ruime recreatieruimte inclusief meubilair waar gezellig gekletst kan worden, waar spellenavonden met vrienden georganiseerd kunnen worden en waar men creatief aan de slag kan gaan. Een goed ingerichte keuken zorgt ervoor dat er voor de gehele groep lekker gekookt kan worden middels alle moderne faciliteiten. Iedere accommodatie heeft een aparte buitenplaats met eigen terras en tuinmeubilair.

Of u nu gaat voor een mannenweekend of een gezellig vriendinnenweekend, de omgeving van Kampeerboerderij De Holsterhof biedt voldoende perspectief. Op slechts 10 kilometer afstand bevindt u zich in het Nationale Park De Meinweg en De Maasplassen waar u terecht kunt voor een heerlijke wandeling of fietsroute. Vele kilometers natuur liggen hier op u te wachten. Meer zin in het stadsleven? De bisschopsstad Roermond ligt zo’n 15 minuten verwijderd van onze kampeerboerderij. Roermond biedt een mooie combinatie van winkelen, cultuur en culinair aanbod. Ware shopliefhebbers kunnen in deze stad hun hart ophalen bij het Designer Outlet Roermond waar meer dan 200 internationale merken worden aangeboden.

>> Tip: laat voor de hele groep eten bezorgen van Cafetaria Mister Johnny uit Posterholt. Doe online alvast de bestelling via www.mrjohnny.nl

#